Voor al uw tuinaanleg, loonwerk en aannemingen
Loonwerk in tuinbouw

Loonwerk in tuinbouw

Stellingmaaier

Met deze compacte zware maaier maaien wij in één werkgang zowel de looppaden als tussen de palen.

Onze maaier kan zowel kort als lang gras aan.

Combimachine met extra frees of rotoreg

Met deze uniek zelfgebouwde machine kunnen we flink besparen op werkuren voor het uitwerken van spoorvorming in de stellingen. Deze machine kan in één werkgang frezen, kilveren en aandrukken. We kunnen aan deze machine een extra frees of rotoreg bevestigen. Met de rotoreg is het ook mogelijk om ineens in te zaaien.

Kilverbord

Met een kilverbord is het mogelijk om percelen vlak of in helling te leggen. Dit kilverbord heeft een werkbreedte van 1,15m tot 1,75m. En kan zo gebruikt worden voor verschillende doeleinde zoals tuinaanleg, maneges,… De machine is voorzien van een ingebouwde culter. Hiermee kunnen we hardere ondergronden in één werkgang losmaken en vlakleggen.

We hebben ook een bijhorende frontschuif voorzien. Hiermee kunnen we ook moeilijk bereikbare hoeken mooi vlak te leggen.

Maaiwerken

Wij beschikken over diverse cirkel- en klepelmaaiers voor het groenonderhoud zowel in als rondom fruit- en groententeelten.

Palenmaaier

Met deze maaier kunnen we makkelijk maaien onder draad of andere weideafsluitingen, rondom bomen en grachtkanten.

Maaiarm

Klepelmaaier of heggenknipper
Machinaal snoeien van hagen zorgt voor veel tijdswinst en een strakker resultaat. Met deze machine snoeien we alle soorten hagen en beplantingen zowel horizontaal als verticaal. Het snoeiafval wordt fijn versnippert zodat er veel minder snoeiafval moet worden opgeruimd, hiermee wordt veel bespaart op werkuren.

Er is ook de mogelijkheid om aan deze arm een klepelmaaier te bevestigen. Hiermee kunnen we gras- en slootkanten maaien

Zaaicombinatie

Deze compacte zaaicombinatie is speciaal ontwikkeld voor het bewerken en inzaaien van wegbermen, plantsoenen, gazons, sportvelden en bloemenweide’s.

Hiernaast is hij ook inzetbaar in de land-en tuinbouw voor het zaaien van gras, groenbemesters en tagetes als bodemverbeteraar.

Rotoreg

De rotoreg zorgt ervoor dat de grond zaaiklaar gemaakt wordt door de bewerkte grond mooi te egaliseren. Onze machine beschikt ook over een zaaibak zodat we meteen mee kunnen inzaaien.

Onkruidbeheer tussen uw teelten

Wij beschikken over diverse machines waarmee wij het onkruid tussen uw teelten op een milieuvriendelijke manier kunnen bestrijden.

Grondwerk en aanleg

Ook voor kleine en grote grondwerken alsook aanleg van gazon, beplantingen,.. om en rond uw teelten/loodsen kan u bij ons terecht.

Grondboor

Met deze boor kunnen wij uw grond draineren. Hiervoor boren we door de verschillende grondlagen en voegen wij zand in het geboorde gat waardoor het water de grond beter kan indringen. Deze boor kan ook gebruikt worden voor het plaatsen van palen,… .

Frees

Wij beschikken over frezen en overtopfrezen van diverse afmetingen zodat wij tussen, onder en rondom uw teelten de grond kunnen bewerken.

Spitmachine

Waar de frees niet diep genoeg gaat door bv natte plekken of serieuze spoorvorming, komen wij met onze spitmachine. Deze machine is speciaal ontworpen om tussen de meeste stellingen te passen.

Wij beschikken ook over een groter formaat om grotere oppervlaktes te kunnen bewerken.

Motoculteur

De motoculteur word gebruikt voor kleindere tuinen, of smallere doorgangen. We hebben hiervoor verschillende aanbouwwerktuigen zoals rotereg, frees, maaier,…

Heb je interesse?

Neem contact op
Website door Carl Francois

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.  Meer info