Voor al uw tuinaanleg, loonwerk en aannemingen
Mini-loonwerk & grondwerk

Mini-loonwerk & grondwerk

Kipkar

Met deze kipkar kunnen wij diverse materialen transporteren zoals grond, schors, steenpuin… Door zijn smalle breedte kunnen we op de meeste plaatsen komen.

Verstelbare klepelmaaier

Deze zware klepelmaaier gebruiken wij voor het maaien van braakliggende percelen, bouwgronden, weide’s. Zelfs wildbegroeide terreinen zijn voor deze maaier geen probleem.

Verstekklepelmaaier

Deze klepelmaaier gebruiken wij voor het maaien van bouwgronden, grasvelden, weide’s, grachtkanten. Deze maaier kan zowel recht achter en naast de tractor als zijwaarts schuin en haaks omhoog worden gebruikt.

Spitmachine

Een spitmachine zorgt voor een mengende grondbewerking van de bovenste laag van de grond. Spitten word gedaan om de structuur van de bodem te verbeteren, gewasresten en mest onder te werken en onkruid te bestrijden. De ervaring leert ons dat op gespitte grond de kwalitiet van bv het gras beter is.

Overtopfrees

Wil je van jouw onbewerkte ondergrond een zaaiklare bodem maken? Met onze overtopfrees graaf je stenen en oude begroeiing in om zo een fijne zuivere toplaag te realiseren voor nieuwe aanplantingen zoals gras of planten. De oude begroeiing wordt zo in de grond gemengd en fungeert zo als compost.

Graafmachines

Door middel van knikladers en graafmachines zijn wij in de mogelijkheid om diverse grondwerken uit te voeren. Deze machines kunnen uitgerust worden met diverse aanbouwdelen.

Kniklader

Met onze kniklader kunnen wij diverse werken uitvoeren met behulp van aanbouwdelen. Enkele van onze aanbouwdelen zijn een mestschuif, grondbak, puinbak, volumebak, klinkerklem, egaliseerbord,… Voor meer mogelijkheden kan u ons altijd contacteren.

Mini tractors

De meeste van onze werken voeren wij uit met onze mini tractors. Hiervoor hebben wij mini tractors met diverse afmetingen zodat we een diversiteit van werkzaamheden kunnen aanbieden. Deze tractors kunnen uitgerust worden met onze werktuigen. Een greep uit dit assortiment kan u terug vinden in ons machinepark.

Frees

Wil je jouw onbewerkte ondergrond bewerken. Onze frees roert en mengt de grond om. De oude begroeiing wordt zo in de grond gemengd en fungeert zo als compost.

Kilverbord

Met een kilverbord is het mogelijk om grond vlak of in helling te leggen. Dit kilverbord heeft een werkbreedte van 1,35m tot 1,75m. De machine is voorzien van lasersturing.

We hebben een bijhorende frontschuif voorzien. Hiermee kunnen we ook moeilijk bereikbare hoeken mooi vlak leggen.

Maaiarm

Met deze machine snoeien we alle soorten hagen en beplantingen zowel horizontaal als verticaal. Het snoeiafval wordt fijn versnippert zodat er veel minder snoeiafval moet worden opgeruimd, hiermee wordt veel bespaart op werkuren.

Er is ook de mogelijkheid om aan deze arm een klepelmaaier te bevestigen. Hiermee kunnen we gras- en slootkanten maaien.

Klepelmaaier

Deze klepelmaaier zorgt voor perfectie bij het maaien en raapt de grasresten netjes op voor een mooie resultaat. Hij is ontworpen voor het maaien, verticuteren en oprapen tegelijkertijd.

Zaaicombinatie

Deze compacte zaaicombinatie is speciaal ontwikkeld voor het bewerken en inzaaien van wegbermen, plantsoenen, gazons, sportvelden en bloemenweide’s.

Hiernaast is hij ook inzetbaar in de land-en tuinbouw voor het zaaien van gras, groenbemesters en tagetes als bodemverbeteraar.

Palenmaaier

Met deze maaier kunnen we makkelijk maaien onder draad of andere weideafsluitingen rondom bomen en grachtkanten. Waar andere maaiers niet kunnen komen is deze palenmaaier de perfecte oplossing.

Sleuvengraver

Sleuvengraver voor het plaatsen van drainage, wachtbuizen, afvoeren, tuinberegening, electriciteitskabels, beplantingen. De machine is voorzien van lasersturing om een optimale diepte of afwatering te voorzien.

Veegmachine

Dankzij de roterende borstels en de opvangbak maak je elk vuil oppervlak proper met de minste moeite. Zo kan je elk werk netjes afleveren. We hebben ook een veegmachine zonder opvangbak, deze is ideaal voor invegen van klinkers, inborstelen grastegels,…

Rotoreg

De rotoreg egaliseert de bewerkte grond zodat deze klaar is om in te zaaien.

Onze machine beschikt ook over een zaaibak zodat we meteen mee kunnen inzaaien.

Heb je interesse?

Neem contact op
Website door Carl Francois

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.  Meer info