Voor al uw tuinaanleg, loonwerk en aannemingen
Tuinaanleg- en onderhoud
  • Tuinaanleg en tuinonderhoud

    voor particulieren en bedrijven

  • Tuinaanleg en tuinonderhoud

    Voor de particuliere markt

Onderhoud bedrijfstuinen

Een mooie bedrijfstuin draagt bij aan het succes van een onderneming. Mooie planten, strak gesnoeide hagen en een gemaaid gazon geven een verzorgde indruk. Wij geven je een totaalplaatje van het onderhoud aan jouw bedrijf. Zodat jij, jouw werknemers en jouw klanten kunnen toekomen op een verzorgd terrein.

Dit alles kan met een onderhoudscontract op maat. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks.

Onderhoud appartementstuinen

Een mooie appartementstuin draagt bij aan het welbevinden van de bewoners. Zij kunnen genieten van een rustige, verzorgde omgeving. Wij bieden je het volledige onderhoud van de gemeenschappelijke appartementstuin alsook het privégedeelte indien gewenst.

Onderhoud privétuinen

Het onderhoud van jouw tuin is zeer belangrijk. Samen met jou kijken we hoe we de schoonheid van jouw tuin goed kunnen laten uitkomen zodat je dit niet helemaal zelf hoeft te doen. Onze diensten kunnen variëren van snoeien, onkruidbeheer, gras maaien, bemesten,…

Tweewekelijks, maandelijks, of 1 à 2 maal per jaar, afhankelijk van je wensen komen wij bij jou langs. Zo kan je zorgeloos genieten van je mooi onderhouden tuin.

Aanleg

Ben je aan het bouwen of ben je net verhuisd, of is jouw tuin na al die jaren aan vernieuwing toe. Samen met jou bekijken we je wensen en de mogelijkheden. Ons aanbod bestaat uit, gazon aanleg, beplantingen, tuinafsluitingen, klinkerwerken,…

We bouwen jouw tuin om tot een mooie en onderhoudsvriendelijk tuin.

Snoeiwerken

Snoeien is veel meer dan alleen maar wat takjes wegknippen. Daarom is het belangrijk dat dit met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het jaarlijkse onderhoud van jouw hagen, bomen en andere beplantingen, alsook het inkorten hiervan. Wij verzorgen voor jou de snoei- en opkuiswerken en indien gewenst kan het snoeiafval door ons worden afgevoerd.

Maaien

Welke gazon je ook kiest, hij blijft pas gezond als hij regelmatig wordt gemaaid. Of je nu een grote of kleine gazon hebt, bij ons kan je steeds terecht voor al je maaiwerken.

Heb je interesse?

Neem contact op
Website door Carl Francois