Voor al uw tuinaanleg, loonwerk en aannemingen
Nieuws
Zaaicombinatie

Deze compacte zaaicombinatie is speciaal ontwikkeld voor het bewerken en inzaaien van wegbermen, plantsoenen, gazons, sportvelden en bloemenweide’s. Hiernaast is hij ook inzetbaar in de land-en tuinbouw voor het zaaien van gras, groenbemesters en tagetes als bodemverbeteraar.

Lees meer
Sleuvengraver

Sleuvengraver voor het plaatsen van drainage, wachtbuizen, afvoeren, tuinberegening, electriciteitskabels, beplantingen. De machine is voorzien van lasersturing om een optimale diepte of afwatering te voorzien.

Lees meer
Kilverbord

Met een kilverbord is het mogelijk om grond vlak of in helling te leggen. Dit kilverbord heeft een werkbreedte van 1,35m tot 1,75m. De machine is voorzien van lasersturing. We hebben een bijhorende frontschuif voorzien. Hiermee kunnen we ook moeilijk bereikbare hoeken mooi vlak leggen.

Lees meer
Maaiarm heggenknipper

Machinaal snoeien van hagen zorgt voor veel tijdswinst en een strakker resultaat. Met deze machine snoeien we alle soorten hagen en beplantingen zowel horizontaal als verticaal. Het snoeiafval wordt fijn versnippert zodat er veel minder snoeiafval moet worden opgeruimd, hiermee wordt veel bespaart op werkuren. Er is ook de mogelijkheid om aan deze arm een […]

Lees meer
Combimachine met rotoreg of extra frees

De machine is speciaal ontwikkeld om te besparen op werkuren door in één werkgang te frezen, kilveren en aandrukken in de stellingen. Ook is het mogelijk om aan deze machine een tweede frees of een rotoreg te bevestigen met als optie meteen inzaaien. Hierdoor ben je in één werkgang verlost van spoorvorming. We hebben deze […]

Lees meer
Website door Carl Francois